WINKEL

Houd je van leuke draagbare mode, loop dan eens binnen bij Daalmans Mode. Onze damesmodezaak heeft ’n sfeervol, warm interieur, waarbinnen we ieder seizoen weer ons best doen de collectie zo goed mogelijk aan de klant te presenteren; vaak onder het genot van een kopje koffie.

Aandacht en een eerlijk advies voor de klant staan bij ons centraal, we zien haar vooral graag tevreden en blij de winkel uit gaan.
Je vindt ons aan de Raadhuisstraat 75 in Hoogerheide, bekijk hier onze routebeschrijving. Een voordeel is dat je hier nog gratis kunt parkeren.

Historie

In 1986 besloot Ans de Visser de winkel van haar moeder, mevr. Daalmans, over te nemen. Een winkel die al een eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel kent van 1936. De winkel stond min of meer bekend als een damesmodezaak voor ouderen. Dit is nu absoluut niet meer het geval. Van lieverlee is de winkel uitgegroeid tot een trendy damesmodezaak voor de jonge vrouw vanaf ongeveer 25 jaar. We zitten in het tijdperk van de "Ageless Fashion". Waarom zouden moeder en dochter niet hetzelfde kunnen dragen. Een goed voorbeeld hiervan is het damesmodemerk Geisha en Geisha Kids. Daalmans Mode is al vanaf 1957 gehuisvest aan de Raadhuisstraat 75 in Hoogerheide. Ans en haar collega's Ria en Anoeska verwelkomen u daar graag.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 17.30
Woensdag 10.00 - 17.30
Donderdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 10.00 - 17.30
Zaterdag 10.00 - 17.00

         Klik voor impressie winkel op de foto's

 

 

 

 

 

Winkel Winkel Winkel Winkel Winkel Winkel Winkel