COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

MODETRENDS HERFST/WINTER 2022/2023:

We popelen weer om jullie de nieuwe herfstcollectie te laten zien en voelen. Een mooi zomerseizoen ligt achter ons. Hopelijk blijft de warmte nog lang in ons lichaam zitten. Bij Daalmans Mode in ieder geval genoeg warme kleding om je op temperatuur te houden. Onze herfscollectie straalt warmte en vrolijkheide uit. Het mag rustig maar ook uitbundig zijn.

De kleuren voor dit seizoen zijn vrij uiteenlopend. Felle kleuren zoals Fuchsia, Kobaltblauw, Groen en Rood maar ook Roomwit, Beige, Oijfgroen, Flessegroen, Roze, Bruin en Zwart. Onze merken zijn Geisha, Tramontana, Freequent, Lizzy & Coco, Myrna by Ned, Comme Ca, Para Mi, C.RO en Etage.

Veel jurken dit najaar. In uiteenlopende lengtes. De taille mag weer benadrukt worden, bijvoorbeeld met een riem van Trezz Accessoires. Vaak worden over de jurken fake leather jasjes of wollen vesten gedragen. De jurken van Lizzy & Coco zijn aan twee kanten te dragen (reversible). Dan heb je twee jurken voor de prijs van één. Pantalons zowel flarepants (wijde pijpen) als skinny/exta skinny modelllen. De "Bobby" (Loose Fit) van Para Mi is momenteel populair vanwege de iets ruimere snit. Ook broekpakken komen steeds meer in beeld. 

PRINTS:

Jurken zijn vaak uitgevoerd in bloemenprinten of geometrische dessins. Dierenprinten vooral in warme bruin- of olijfgroene tinten.

STOFFEN:

Velours, ribfluweel en fake-leather. Deze stoffen zorgen voor meer kleurverdieping in je garderobe. Blouses en jurken steeds vaker in een eco viscose kwaliteit, met katoen als grondstof. Truien en vesten zowel in een luxe wolmenging als katoen/acryl kwaliteit.

WINTERJASSEN:

Onze winterjassen zijn van de merken Etage, Geisha en Freequent. Dit seizoen heeft Etage 2 way stretch jacks en wollen jassen in haar collectie. Omdat winterjassen best veel ruimte innemen in onze winkel is er ook aan de hand van een folder of foto's altijd nog een mogelijkheid om een jas naar keuze te bestellen.

Er staat weer een uitdagend modeseizoen voor de deur, waarin wij je graag willen verwelkomen en adviseren. We vinden het belangrijk een gezellige sfeer in onze winkel te scheppen, waarin je ongedwongen de kleding kunt bekijken en voelen. Met op de achtergrond vaak een gezellig muziekje, in de ochtend o.a. de Arbeidsvitaminen. Je kunt ons volgen via Facebook en Instagram. Onze etalage kunnen je bekijken via onze website: www.daalmansmode.nl.

Graag tot ziens bij Daalmans Mode...............FASHION WITH A WINK AND A SMILE :)

 

 

500_geisha-old-fashioned-checkered-blouse-23577-26_2000x2000_46257.jpg

 

                                                    

 

Cero & Etage COMME  CA Eleonora Amadei Geisha Jeans MYRNA by NED ParaMi Vicolo Trivelli