COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

 

MODETRENDS HERFST/WINTER 2023/2024:

De kleuren voor dit seizoen zijn o.a. Cobaltblauw, Fuchsiaroze, Licht Mosgroen, Winteroranje, Lila, Paars, Winterwit en zwart. Naast jurken ga je ook meer rokken zien dit najaar. Pantalons veelal met flarepants. Daarnaast ook rechte broekspijpen of skinny modellen. Sommige broeken zijn gecoat in een shiny uitvoering. Broeken zijn er van de merken Para Mi, C.RO, Geisha, Donna Dura en Tramontana. Para Mi heeft verschillende jeansbroeken in haar collectie in verschillende modellen. Ook hebben zij ribfluwelen broeken en printbroekjes. Opvallend is dat zij steeds vaker elastiek aan de tailleband toevoegen. Dit zorgt voor meer draagcomfort. C.RO heeft ook ribfluwelen broeken in de collectie en pantalons in een zachte velours stof. De prijzen van de pantalons variëren van €89,95 tot €119,95. 

Een recent nieuw label is het merk Donna Dura. Een Nederlands modemerk dat geboren is uit liefde voor mooie kledingstukken. Zij staan garant voor een hoge kwaliteit: De kleding is met zorg en oog voor detail gemaakt van de beste materialen voor lang draagplezier. De kleding wordt gemaakt door professionele ateliers in Europa die enkel werken met duurzaam geproduceerde materialen. De kledingstukken hebben een prachtige pasvorm door het gebruik van soepele stretch stoffen. Heel comfortabel. Donna Dura heeft met haar collectie tot doel vrouwen te laten stralen bij iedere gelegenheid.

Freequent is ook een redelijk nieuw merk bij ons. Hoewel we het toch alweer een paar seizoenen in huis hebben. Het is een internationaal merk. Een mix van Scandinavische ontwerpen gecombineerd met een perfecte pasvorm. Een merk waar veel vrouwen voor kiezen, zowel vanwege de betaalbaarheid als het ruime pasbereik. De doelgroep is de moderne vrouw, die er graag mooi en relaxed uit wil zien, in luxe en kwalitatief verantwoorde kleding. Kleding die past bij elke willekeurige stemming van jouw dag.

WINTERJASSEN:

Dit najaar biedt Daalmans Mode een redelijk grote keus in winterjassen. Van de merken Etage, Freequent en Geisha. Van donsjassen tot wollen mantels en korte jasjes in allerlei materialen. Freequent brengt een mooie selectie "in between" jassen, zeer geschikt voor de herfst. Mocht een bepaalde jas van Etage en Geisha niet meer in jouw maat in onze winkel hangen, dan kunnen wij altijd proberen deze nog voor je te bestellen. Ook voor andere kledingstukken bieden wij deze optie, indien mogelijk.

Daalmans Mode is altijd blij als de klant met een goed gevoel de winkel uit gaat. Het voornaamste is kleding te vinden die bij jou past. Dit hoeft niet altijd datgene te zijn wat de catwalk van het moment voorschrijft. Iedere vrouw heeft haar eigen unieke persoonlijkheid en deze kun je niet in een bepaald hokje plaatsen. Ons advies is vooral kleding te dragen waarin je je prettig voelt. Dit straal je dan uit en geeft je zelfvertrouwen. Het team van Daalmans Mode, bestaande uit Ans, Ria, Anoeska en Kim adviseert je graag om jouw pluspunten te benadrukken met bij jou passende kleding. Hierin zit nu juist onze uitdaging. Als jij met een brede glimlach de winkel uit loopt, is dat ons grootste compliment. Daar doen we het voor. 

Graag tot ziens! ♥♥♥ 

                                                                                                 Foto: Donna Dura

400_img_2806.jpeg

Cero & Etage Geisha Jeans ParaMi