COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

 

 

MODETRENDS ZOMER 2019:

KLEUR:

Heel veel kleur dit seizoen. Felle kleuren als zonneschijn geel, smaragdgroen en lila komen voorbij. Maar ook pasteltinten als roze, lila en het iets fellere koraalrood. Met name de meest aparte en bijzondere kleurencombinaties zijn een grote trend.

De mode van nu is heel divers: Stijlclashes zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Zoals een mix van verschillende tijdperken, historie en een vleugje "nu" bijeengebracht in één item. Nog steeds met veel invloeden vanuit de sportwereld (Athleisure), zoals sportieve ribboorden of stripings. Daarnaast zie je de empowered feminity trend: Stoere, krachtige items met een betoverende vrouwelijke touch. Ook de klassieke blazer doet weer haar intrede, aangepast aan het huidige modebeeld.

 

LUCHTIG ZOMERS:

De mode dit seizoen is luchtig en fris. Dunne, wapperende stoffen op een natuurlijke manier langs het lichaam vallen zijn de trend. Dit is ideaal voor het warme zomerweer en zwoele zomeravonden. Zwierige vrouwelijke jurken, losvallende pantalons en tops. Dit alles in natuurlijke stoffen en materialen die heerlijk draagbaar zijn. Eronder worden sneakers of stoere cowboylaarsjes gedragen, vaak in de kleur wit.

IT'S SUMMERTIME. ENJOY!

 500_46-1077.jpg

400_50-1081.jpg

 

 

500_tramontana_ss19_jan_campagne_hr_004.jpg

 

500_tramontana_ss19_jan_campagne_hr_025.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cero & Etage COMME  CA Eleonora Amadei Geisha Jeans MYRNA by NED ParaMi Tramontana Vicolo Trivelli