COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

 

 

MODETRENDS WINTER 2019:

KLEUREN:

De kleuren voor dit seizoen zijn o.a. terracotta, caramel, okergeel, bottle green, cobalt blauw, zwart, beige en off-white.

Broeken:

Je ziet steeds meer broeken die wijder zijn en waarbij de taille hoger wordt. Ook broeken met een opstaande rand en ceintuur in de taille. Bijvoorbeeld bij het merk Tramontana. Strakke broeken zijn echter ook nog steeds populair, veelal met een striping of leren bies aan de zijkant. Para Mi heeft veel printbroeken in haar collectie, o.a. dierenprints zoals luipaarden- en slangenprints of stippen prints. C.RO brengt ook diverse mooie printpantalons.

400_tramontana_aw19_lookbook_autumn_jul_lr_002.jpg

                                                          

400_ivy_leo_army_0320.jpg                                                         BROEK PARA MI LEOPARD PRINT

Jurken en rokken:

Jurken en rokken worden langer. Dat wil niet zeggen dat je geen korte rokken meer ziet. Maar momenteel zie je meer rokken met een lengte over de knie. Hieronder worden dan vaak hoge laarzen gedragen, maar enkellaarsjes of sneakers kunnen ook nog steeds. De maxi-jurk komt ook weer terug in beeld. Dit zijn dan vaak doorknoopjurken. Dit seizoen hebben we ook de reversible jurken van Lizzy & Coco weer in onze collectie. En de jurkjes van Myrna by Ned en Eleonora.

Gebreide truien:

Gelukkig komen er meer gebreide truien deze winter. Leuke truien met strepen en lurexverwerkingen. Maar ook met kabels en Scandinavische patronen. Ze kunnen zowel op een broek als rok worden gedragen.

400_tramontana_aw19_lookbook_sept_lr_058.jpg

 

Jassen en jacks:

We hebben wollen langere jassen en kortere jacks van Etage en Geisha in onze wintercollectie zitten. Er zit ook een reversible two tone stretch jack bij van Etage. De ene kant okergeel en de andere kant een ruitdessin. Ook zijn de jacks soms uitgevoerd met een imitatie bont capuchon. Verder ook Fake Fur jassen.

Er staat weer een mooie modeseizoen voor de deur. We komen steeds meer in het tijdperk van "Ageless Fashion". Het idee dat je geschikte kleding naar je leeftijd moet dragen verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Wat er echt toe doet is hoe jij je voelt in kleding: Staat de kleur je, flatteert het je figuur? Voel je je mooi en gelukkig en reflecteert het wie jij bent? Is het antwoord "ja", dan is deze kleding dus geschikt voor jou. 

Begin oktober organiseren wij voor de tweede keer een vriendinnenavond met styliste Yvonne v.d. Bergh, waarop zij het thema "Ageless Fashion" verder gaat uitdiepen met daarbij korte modeflitsen van verschillende mannequins. Houd onze Nieuwsbrief goede in de gaten voor nadere informatie hierover!

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe herfstcollectie?

Kom dan snel kijken. Wij verwelkomen je graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cero & Etage COMME  CA Eleonora Amadei Geisha Jeans MYRNA by NED ParaMi Vicolo Trivelli