COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

     

 

MODETRENDS FALL/WINTER 2020:

KLEUREN:

De herfstcollectie straalt dit najaar warmte en gezelligheid uit. Onze collectie biedt voor elk wat wils: Casual, stijlvol, romantisch en stoer. Alles in het teken van de "Ageless Fashion". De kleuren zijn o.a. camel, brique, steenrood, ijsblauw, olijfgroen, okergeel, verschillende bruintinten, offwhite en zwart.

Broeken:

De flarepants komen steeds vaker in beeld maar skinny broeken blijf je ook nog zien. Vaak in verschillende lengtes of met een bijzondere afwerking onderaan de broekspijp. Onze twee broekenmerken Para Mi en C.RO hebben verschillende printbroekjes in hun collectie. Ook zie je geruite broeken en veel fake leather broeken in diverse modellen.                                                                            

De jurk speelt nog steeds een prominente rol deze winter en is niet meer weg te denken in ieders garderobe. Daarnaast zien we opvallend veel rokken. Veel plooirokken in allerlei varianten en kleuren. Hierop wordt vaak een stoere trui gedragen. De lengte van jurken en rokken is moeilijk te duiden: 'Niet echt maxi, niet echt midi, maar ook niet kort.

300_tramontana_wi201_aug_campagne_lr_011.jpg

                                            

Jassen en jacks:

In onze jassencollectie van Etage zitten veel bi-stretch jacks. Dit geeft veel draagcomfort. Sommige jassen hebben een fake fur rand aan de capuchon. Ook hebben we trendy jassen van Geisha en Tramontana deze winter, in een zachte fake fur kwaliteit.

300_1104-1234_2.jpg                                                       

Er staat een schitterend modeseizoen voor de deur. We komen steeds meer in het tijdperk van "Ageless Fashion". Het idee dat je geschikte kleding naar je leeftijd moet dragen verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Mode is expressie maar ook hoop. Mode kan ons een weg laten zien die we nog niet kenden maar een nieuwe horizon biedt. Mode moet steeds vernieuwen en grenzen opzoeken. Met mode laat je zien wie je bent in een wereld die steeds verandert.

Door COVID-19 is er veel veranderd. Vooruitkijken in onzekere tijden is niet eenvoudig. We hebben nu alweer ingekocht voor zomer 2021. Het begrip "samen" is een tendens geworden. We moeten het "samen" met onze leveranciers en onze klanten doen. We hebben elkaar nodig. Samen staan we sterk!

Personal shopping:
Personal shopping blijft een belangrijke rol spelen in deze tijd. Je kunt hiervoor te allen tijde een afspraak maken. Bel ons via 0164-612574 of stuur je wensen in een e-mail naar ans@daalmansmode.nl. We kunnen dan samen bekijken wat er mogelijk is. We doen dit met alle liefde en plezier.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe wintercollectie?

Kom dan snel kijken. Wij verwelkomen je graag.

Cero & Etage COMME  CA Eleonora Amadei Geisha Jeans MYRNA by NED ParaMi Vicolo Trivelli