Tramontana

Klik voor een overzicht op de foto's

 

TRAMONTANA

WINTER 2019

Een relaxed nazomergevoel terwijl je op je schommelbed nageniet van de laatste zonnestralen, terugdenkend aan je vakantie belevenissen. Dit gevoel houdt Tramontana maar al te graag vast, vandaar dat de term Transitional wear een grote rol speelt in hun najaarscollectie.

Vroege herfstdagen worden verwelkomd met eye-catchers en basics die het hele najaar eenvoudig en eindeloos met elkaar kunnen worden gecombineerd. De favorieten van dit seizoen zijn gebreide vesten en maxi-jurken voor wanneer de dagen nog warm zijn en de avonden frisser worden. De heerlijke breisels van Tramontana zijn een goede start van je herfsgarderobe waar je het hele seizoen op voort kunt borduren!

Het mooie aan dat de zomer (bijna) voorbij is, is dat het nu hét moment is om je garderobe te updaten en je te laten inspireren door nieuwe trends. Update je look door tijdloze klassiekers te combineren met opengewerkt kant, subtiele ruffles en contrasterende prints. Als complete look of als accent: de tartan en de Houndstooth (modern floral) doen de Britste stijl herleven. Lurex accenten en felle warme kleuren als orchid en bright red zorgen voor een moderne twist met een spannend mix & match resultaat.

De empowered feminine trend is weer terug van weggeweest. We hebben het damespak al veel voorbij zien komen, maar dit najaar kun je er echt niet meer omheen. Dit seizoen draait het volledig om ruiten, bloemenprints, trending kleuren en sportieve details.

De missie van Tramontana is de vrouw te verzekeren van een compliment. Zelfverzekerde volwassen vrouwen, die jong van geest zijn en midden in het leven staan, hebben behoefte aan kleding met wat extra's. Mode met een uitstekende pasvorm en eigen handschrift in een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zodat ze vaker wat leuks kunnen kopen.

MERKPERSOONLIJKHEID:

Tramontana is:

Bevlogen      : Passie, positief, betrokken
Authentiek    : Eigenzinnig, toegangelijk, eerlijk
Sprankelend  : Vernieuwend, energiek, plezier
Zelfverzekerd: Krachtig, volwassen, bewust
Vrouwelijk    : Intuïtief, veelzijdig, mooi

Merkbelofte:

"Your fashion compliment": De vrouw verzekeren van een compliment! En zeg nou eerlijk, welke vrouw wil dat nu niet?

Doelgroep:

Energieke vrouwen met een positieve instelling die midden in het leven staan. Zij beleven plezier aan kleding en willen er aantrekkelijk en goed gekleed uit zien. Zij zijn zelfbewust en stralen dat uit met een glimlach

Tramontana staat voor vrouwelijken stoer!

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana