Tramontana

Klik voor een overzicht op de foto's

 

TRAMONTANA

WINTER 2020

Met de nieuwe wintercollectie van Tramontana krijgt werkelijk iedere outfit een boost en krijg je spontaan zin om de herfst in te gaan. Sleutelbegrippen zijn duurzaamheid, intense kleuren, naturel tinten, opvallende prints (patchwork), lange jurken, rokken en inspiratie uit alle windrichtingen. Comfort met oog voor duurzaamheid en innovatie staan in de nieuwste collectie centraal. Dat betekent dat we ons kunnen verheugen op sustainable items gemaakt van EcoVero™, de meest duurzame vorm van viscose. De reden van Tramontana om met EvoVero™ te werken is dat in vergelijking met de productie van normale viscose, EcoVero™ viscose produceert via een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces. De viscosevezels worden hierbij gewonnen uit duurzaam hout en celstoffen uit gecertificeerde bronnen. Daarnaast is er vergeleken met de productie van gewone viscose sprake van 50% minder uitstoot.

300_tramontana_wi201_sep_1_campagne_lr_005.jpg
Naast duurzame fashion draait het aankomend modeseizoen ook om fake leather. De designers van Tramontana omarmen deze stoere stof maar al te graag voor de nieuwe collectie. Een leatherlook zorgt immers voor een stoere look en een krachtig gevoel. Oftewel: Een ideale stof voor zowel in de herfst als in de winter.
300_tramontana_wi201_aug_campagne_lr_007.jpg

Veel prints dit seizoen. Onder andere patchwork en paisley prints.

300_tramontana_wi201_aug_campagne_lr_013.jpg

Een statementkleur voor deze herfst en winter is bruin. In allerlei tinten. Van camel tot darkbrown. Vaak in fake leather uitvoeringen.

De missie van Tramontana is de vrouw te verzekeren van een compliment. Zelfverzekerde volwassen vrouwen, die jong van geest zijn en midden in het leven staan, hebben behoefte aan kleding met wat extra's. Mode met een uitstekende pasvorm en eigen handschrift in een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zodat ze vaker wat leuks kunnen kopen.

MERKPERSOONLIJKHEID:

Tramontana is:

Bevlogen      : Passie, positief, betrokken
Authentiek    : Eigenzinnig, toegangelijk, eerlijk
Sprankelend  : Vernieuwend, energiek, plezier
Zelfverzekerd: Krachtig, volwassen, bewust
Vrouwelijk    : Intuïtief, veelzijdig, mooi

Merkbelofte:

"Your fashion compliment": De vrouw verzekeren van een compliment! En zeg nou eerlijk, welke vrouw wil dat nu niet?

Doelgroep:

Energieke vrouwen met een positieve instelling die midden in het leven staan. Zij beleven plezier aan kleding en willen er aantrekkelijk en goed gekleed uit zien. Zij zijn zelfbewust en stralen dat uit met een glimlach

Tramontana staat voor vrouwelijk en stoer!

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana