Tramontana

TRAMONTANA

WINTER 2023/2024

Met de nieuwe herfstcollectie van Tramontana krijgt werkelijk iedere outfit een boost en krijg je spontaan zin om de winter in te gaan. Sleutelbegrippen zijn duurzaamheid, warme kleuren, naturel tinten, opvallende prints, lange jurken, rokken en inspiratie uit alle windrichtingen. Comfort met oog voor duurzaamheid en innovatie staan in de nieuwste collectie centraal. Dat betekent dat we ons kunnen verheugen op sustainable items gemaakt van EcoVero™, de meest duurzame vorm van viscose. De reden van Tramontana om met EvoVero™ te werken is dat in vergelijking met de productie van normale viscose, EcoVero™ viscose produceert via een aanzienlijk minder milieubelastend productieproces. De viscosevezels worden hierbij gewonnen uit duurzaam hout en celstoffen uit gecertificeerde bronnen. Daarnaast is er vergeleken met de productie van gewone viscose sprake van 50% minder uitstoot.

400_tramontana_6april_aug_1_1_00032-1_02-13_5.jpeg

 

400_tramontana_6april_aug_1_2_00264-1_02-13_5.jpeg

 

 

 

De missie van Tramontana is de vrouw te verzekeren van een compliment. Zelfverzekerde volwassen vrouwen, die jong van geest zijn en midden in het leven staan, hebben behoefte aan kleding met wat extra's. Mode met een uitstekende pasvorm en eigen handschrift in een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zodat ze vaker wat leuks kunnen kopen.

MERKPERSOONLIJKHEID:

Tramontana is:

Bevlogen      : Passie, positief, betrokken
Authentiek    : Eigenzinnig, toegangelijk, eerlijk
Sprankelend  : Vernieuwend, energiek, plezier
Zelfverzekerd: Krachtig, volwassen, bewust
Vrouwelijk    : Intuïtief, veelzijdig, mooi

Merkbelofte:

"Your fashion compliment": De vrouw verzekeren van een compliment! En zeg nou eerlijk, welke vrouw wil dat nu niet?

Doelgroep:

Energieke vrouwen met een positieve instelling die midden in het leven staan. Zij beleven plezier aan kleding en willen er aantrekkelijk en goed gekleed uit zien. Zij zijn zelfbewust en stralen dat uit met een glimlach

Tramontana staat voor vrouwelijk en stoer!

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana