PARA MI

Klik voor een overzicht op de foto's

 

Steeds meer vrouwen ontdekken de broeken van Para Mi, een Nederlands modelabel met een missie. De oprichters willen laten zien dat comfortabele damesbroeken voor de dertigplus vrouw niet per definitie “stoffig” zijn. Deze dames willen juist een trendy broek dragen. Ze willen alleen niet inleveren op comfort, dus moet de hoge pasvorm en hoogwaardige stretchkwaliteit behouden blijven.

Para Mi leverde de broeken in eerste instantie in de volgende drie basic pasvormen: De Skinny fit (te herkennen aan 1 stiksel op de achterzak), de slim fit (te herkennen aan 2 stiksels op de achterzak) en de regular fit (te herkennen aan 3 stiksels op de achterzak). Inmiddels zijn er ongelooflijk veel nieuwe modellen bijgekomen. Zie hiervoor de catalogus op www.para-mi.com.

Ook interessant is het NOS (Never Out of Stock) programma voor de denim collectie. Deze denimbroeken zijn altijd op voorraad en sommige broeken zijn zelfs in lengtemaat 34 te bestellen. Omdat wij niet alle broeken in huis hebben, is het altijd mogelijk jouw favoriete model te bestellen. Deze is dan meestal binnen een dag of twee binnen.

Para Mi is een Spaanse naam en betekent : Voor Mij. Wie een broek van Para Mi past, moet hem niet meer willen uitdoen.

De kleuren voor zomer 2021 zijn o.a. Desert Sage groen, Silver Olive, Faded Camel, Dune Beige, Off White, Jeans Tinted Blue, Jeans Old Blue, Jeans Light Sky, Jeans Cloudly Blue. Verder ook printbroekjes in zomerse dessins en met een kortere lengte.Black, Denim Misty Blue, Denim Cloudly Blue. De broeken zijn er in verschillende modellen: De Celine, de Ivy, de Amber, de Meya, de Nikita, de Jacky, de Helena, de Hannah (Elastic) de Jade en de Lexie. In de lengtes 26, 28, 30 en 32.

Voor meer uitgebreide informatie over de collectie <Klik hier>

 

500_parami-campaign-2.jpg

 

 

PARA MI PARA MI PARA MI PARA MI PARA MI PARA MI PARA MI PARA MI Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi Para Mi