Cero & Etage

Het Deense Cero & Etage bestaat uit twee goed gevestigde merken die al gedurende 20 jaar op de markt zijn, waar zij een imago hebben verkregen van kwaliteitsbroeken met een unieke pasvorm en uitstraling + functionele buitenkleding in de vorm van jacks, parka’s en bodywarmers voor moderne vrouwen. Cero is het broekenmerk: Zij brengen een regular fit en een skinny fit broek. De regular fit heeft iets bredere pijpen, de skinny fit zit aansluitend. Prettig bij deze broeken is dat zij voorzien zijn van een binnenknoop, waardoor ze perfect blijven zitten. Verder zijn ze van een comfortabele stretch-kwaliteit. De maten lopen van 34 t/m 48. De meeste broeken zijn op voorraad zodat het altijd mogelijk is jouw favoriete pasvorm te bestellen. Deze is dan meestal binnen 2 dagen in de winkel.

Etage is het jassenmerk: Zij brengen zowel zomer- als winterdonsjacks en bodywarmers. Daarnaast waterproof parka’s en trenchcoats in fantasierijke prints. De maten gaan van 36 t/m 48.

De designontwerpers zoeken hun inspiratie door naar verschillende delen van de wereld te reizen, om de internationale trends en ideeën te spotten voor die speciale Scandinavische look, waar zij zo bekend om zijn. 

 

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DE ETAGE DONSJACKS:

De donsjacks van Etage zijn behandeld met een duurzame waterafstotende finish. Het is aan te raden om na 4 à 5 wasbeurten het jack opnieuw te behandelen met een waterafstotend middel. Het is normaal bij een donsjack dat er tijdens het dragen wat veertjes loslaten. Dit komt o.a. door statische electriciteit, die ontstaat door wrijving van het jack. Door het jack opnieuw te behandelen met een waterafstotend middel, of te wassen met wasverzachter, verminder je het verlies van veertjes.

Na het wassen is het beter om het jack nog een keer extra te centrifugeren, zodat het jack al zo droog mogelijk is voordat het de wasdroger in gaat. Om het donsjack op te kloppen kun je het beste een paar tennisballen bij het jack in de droger stoppen. Om te voorkomen dat het dons bij elkaar blijft zitten, moet men ervoor zorgen dat het jack echt goed droog is. Schud regelmatig het jack uit zodat er lucht bij het dons komt. Dan behoudt het donsjack volume en houdt het de warmte beter vast.

Veel plezier met uw donsjack!

 400_1976_1203_-_kopie.jpg

 

 

 

Cero & Etage Cero & Etage Cero & Etage Cero & Etage Cero & Etage