Nieuwsbrief	Daalmans Mode

35 jaar Daalmans Mode

Geachte heer/mevrouw,

Het was afgelopen donderdag 4 maart precies 35 jaar geleden dat ik het stokje overnam van mijn moeder. Modehuis Daalmans werd "Daalmans Mode". Géén ingrijpende verandering, maar nog steeds een winkel met persoonlijke aandacht voor de klant. Een blije klant maakt ons het gelukkigst. Gezelligheid, een luisterend oor, bakje koffie, daar draait een fysieke winkel om.

500_img_6060.jpg

Ondanks de Corona beperkingen willen we er toch een feestelijke maand van maken. Daarom verloten wij één "Feel Good metamorfose". Je krijgt dan een complete make over, met Yvonne v.d. Bergh van Sproet Image Consultancy als personal shopper en styliste. Bij elke aankoop in de maand maart ontvang je een lot. Bewaar dit goed. 1 april (nee, tis geen grap) maken wij de gelukkige winnares bekend. Als vervolg hierop hopen wij in het najaar workshops te kunnen organiseren in samenwerking met Yvonne waarvoor je je dan kunt opgeven.

Maak snel een afspraak om te komen shoppen in onze winkel. Stuur een mailtje naar ans@daalmansmode.nl of een whatsApp bericht naar 06 - 30 68 98 96. We verheugen ons erop jullie weer te kunnen begroeten in onze winkel.

Graag tot ziens!

 

 

 

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.