Nieuwsbrief	Daalmans Mode

Kleding op Zicht

Geachte heer/mevrouw,

Waarschijnlijk wordt de Lockdown verlengd en mogen wij jullie nog niet ontvangen in onze winkel. Gelukkig kun je wel gebruik maken van onze "Kleding op Zicht" Service.

400_img_5224.jpg

Wij kunnen kleding op zicht bij je thuis brengen of je kunt een pakket ophalen bij ons aan de winkeldeur. Dan kun je fijn passen in je eigen omgeving en ook je familieleden of een goeie vriend of vriendin nog mee laten kijken. Bekijk de foto's op onze website, Facebook pagina en Instagram en geef je wensen door via een mailtje naar ans@daalmansmode.nl, een PB'tje via Facebook of via Whatsapp. Whatsapp nummer is: 06-30689896. Ik kan ook foto's via de Whatsapp naar je toesturen.

In maart dit jaar, run ik de zaak 35 jaar. Mijn moeder had de zaak al vanaf 1957. We hopen er toch een feestelijke maand van te kunnen maken met leuke acties voor jullie en hebben dan ook een verrassend mooie voorjaarscollectie ingekocht. Laten we met zijn allen de moed erin houden en genieten van de dingen die we nog wel kunnen doen, zoals lekker wandelen in de natuur en de eerste tekenen van het naderende voorjaar begroeten.

Zorg goed voor elkaar en maak er wat van!

Liefs, team van Daalmans Mode

www.daalmansmode.nl.                               *Nu 40% korting op de gehele wintercollectie!*

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.