Tramontana

Klik voor een overzicht op de foto's

 

Tramontana Summer 2015:

Een harde, koude en droge wind. Dat is de Tramontana die waait door de Pyreneeën van de Languedoc-Roussillon en het zuiden van het Centraal Massief. De Tramontana waait drie dagen - of een veelvoud daarvan - na een periode van minder goed weer. Daarna breekt er een periode van stabiel mooi weer aan. De tramontana is te vergelijken met de mistral die tussen het oosten van het Centraal Massief en het westen van de Alpen waait.

Is het toeval dat Tramontana ook de naam is van een internationaal damesmodemerk? Feit is dat het modemerk Tramontana al vele jaren staat voor soepele, comfortabele casual mode met een uitstekende pasvorm. Ondanks het opvallende draagcomfort is de kleding van Tramontana op een aangename, niet nadrukkelijke manier 'ladylike'. Vele vrouwen weten dat al jarenlang maar de laatste jaren is het merk steeds meer in opkomst in Nederland. Er komen zes collecties per jaar uit.

Dit seizoen weer verschillende jumpsuits, lange jurken en lange rokken in mooie African prints. Verder veel pailletten, franjes en leuke gilets. Ook mooie light denim jeansjasjes en gilets. Tramontana staat voor vrouwelijk en stoer.

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana