Tramontana

Klik voor een overzicht op de foto's

 

NAJAAR/WINTER 2015/16:

Een harde, koude en droge wind. Dat is de Tramontana die waait door de Pyreneeën van de Languedoc-Roussillon en het zuiden van het Centraal Massief. De Tramontana waait drie dagen - of een veelvoud daarvan - na een periode van minder goed weer. Daarna breekt er een periode van stabiel mooi weer aan. De tramontana is te vergelijken met de mistral die tussen het oosten van het Centraal Massief en het westen van de Alpen waait.

Het motto van Tramontana is ook de doelstelling om iedere vrouw zich gelukkig en mooier te laten voelen middels haar outfit. Van stoere basics, tot elegante must-haves en heerlijke stijl-items. Tramontana is er om de hedendaagse vrouw op haar wenken te bedienen. Daarom bieden de collecties van Tramontana voor iedere gelegenheide een passende outfit, of het nu voor kantoor, casual, diner of feest is, met een outfit van Tramontana is iedere vrouw verzekerd van een compliment!

Dit seizoen weer verschillende jurken, blouses, t-shirts, truien, vesten en stoere gilets. Tramontana staat voor vrouwelijk en stoer.

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana