Tramontana

Klik voor een overzicht op de foto's

 

De collectie van Tramontana is dit seizoen opgebouwd uit een viertal thema’s: Verschillende styles en kleuren sluiten mooi op elkaar aan en zijn goed combineerbaar. Grijs voert de boventoon, in elk thema gemixed met een accentkleur, verfijnd en vrouwelijk.

THEMA 1:

Binnen dit eerste thema krijg je meteen zin in de winter. Het is een cosy, warm nonchalant thema met als basiskleuren warm zand, zachte cream en een mauvekleur gecombineerd met grijs melee. Bijzondere wolkenprints en grove breisels worden afgewisseld met blouses in zachte kleuren als mauve en cream. De eyecatcher in dit thema is het nep bont gilet.

THEMA 2:

De kledingstijl “Dressy” voert met de kleuren zwart en off-white de boventoon in dit tweede thema. Vooral terug te zien in diverse variaties van jurken. Het kleuraccent in dit thema is rouge en laat mooie imitatieleren kwaliteiten zien. Jacquard jurkjes met slangenprint, een mini leopardprint en verleidende A-lijn modellen in leer. Daarnaast geven de korte klokrokjes, vrouwelijke leren jasjes en een variatie aan leggings/treggings een stoere touch aan dit thema.

THEMA 3:

Zwart, donkergrijs en een poederachtig nude, stoere belijningenen en zwaardere stofkwaliteiten in combinatie met zachte knitted materialen. Binnen dit thema staat het contrast tussen feminine en stoer centraal. Printed jurkjes, jacquards en faux leather zorgen voor een vleugje temperament in het vrouwelijke silhouet. Combineer bijvoorbeeld een zwarte skinny coated broek met een grove knit in nude.

THEMA 4:

Een rijk blauw thema met een vrouwelijke casual touch. Donkerblauw, mid-blue en zwart zijn de basiskleuren voor dit thema met een warme kitkleur als lichter accent. Een spannende 3D Kaleidoscoop print, glossy coated items, leggings in verschillende variaties en jacquard prints zijn key items binnen dit thema.

Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana Tramontana