COLLECTIES

Momenteel voeren wij de volgende merken

     

 

 

 

MODETRENDS WINTER 2018/2019:

Sportswear:

De mensen worden er steeds meer bewust van gemaakt dat zij gezonder moeten gaan leven. Dus moeten zij goed voor hun lichaam zorgen en meer gaan bewegen. Het is dan fijn om sportieve kleding te dragen die lekker zit. Bijna alle merken hebben dan ook wel een sportieve tak in hun collectie zitten om hieraan tegemoet te komen. Deze kledingtrend wordt "Athleisure" genoemd. De sportswear bestaat vooral uit jogging-achtige broeken, vaak met een striping aan de zijkant. Of juist felgekleurde broeken die niet persé aan een sportbroek doen denken. De bovenstukken zijn vaak sweaters voorzien van een print of afgezet met sportief gestreepte boorden aan onderkant mouwen aan de hals en aan de onderzijde.

Veel bloemen- dieren- en shawlprints dit seizoen:
Veel collecties hebben deze zomer bloemen- dieren- en shawlprints. Je kunt dierenprints afzonderlijk dragen of juist met elkaar combineren. De shawlprints combineer je met elkaar of met uni kleuren.

Seventies:
Ken je ze nog uit de jaren zeventig? De suède jasjes met franjes waren helemaal hip. Nu zien we ze weer terug. Ondere andere in de collectie van Tramontana. De jasjes zijn er voornamelijk in de bruintinten. Leuk te combineren met cowboylaarzen.

500_tramontana_aw18_campagne_hr_030_persiancowgirl.jpg

Metallics:
Dit seizoen weer veel zilveren of gouden metallics in verschillende collecties. Dit geeft de kleding een net iets luxere uitstraling. Glitter en glamour mag tegenwoordig het hele jaar door gedragen worden en is allang niet meer alleen voorbehouden voor de feestdagen.

Kleuren dit seizoen:
De kleuren voor winter 2018/2019 zijn uitbundig. We zien o.a. olive green, navy blauw, cobalt blauw, petrol, cognac, okergeel en zwart.

Jassen:
Dit seizoen weer verschillende donsjacks van Etage in de collectie. In zowel kortere als langere modellen. Ook in de collecties van Geisha en Tramontana zitten wat jassen.

Er komt een prachtig modeseizoen aan, waarin het accent ligt op relaxen. Dat betekent heerlijk draagbare en oversized kledingstukken in mooie prints en andere dessins. Mixen en matchen mag nog steeds. Een combinatie van dieren-, bloemen- en ruitprints is helemaal van dit moment. Wil je liever wat chiquer gaan, kies dan voor de sjawlprint. Het wordt hoe dan ook een vrolijk najaar.

Happy Autumn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cero & Etage COMME  CA Eleonora Amadei Geisha Jeans MYRNA by NED ParaMi Tramontana Vicolo Trivelli